Translate into your own language

2013/07/24

Honning med brennesleurt

500 gram i sekskantet glass.
Velegnet som te.

Ingredienser:
Fersk usprøytet brennesleblad
Rå kaldpresset sommerhonning fra naturlig birøkt i Stavern

En teskje  urtehonning i en kopp varmt vann gir en god te. Honningen er også velegnet til matlaging.

Tilnærmet ubegrenset holdbarhet ved kjølig og jevn temperatur og med påsatt lokk. Smørevillig ved romtemperatur. Bør ikke utsettes for direkte sollys eller varme.
Honning må ikke gis til barn under 12 måneder.

Næringsinnhold:
Honning er antibakterielt. Kaldpresset, ikke oppvarmet, honning beholder sin enzymer, mineraler og vitaminer.
Brennesle (Urtica dioica) er rik på klorofyll, kalsium, krom, magnesium, zink, jern, mangan, niacin, fosfor, kalium, proteiner, riboflavin, selen, tiamin, vitamin A, C og K.

Regelmessig inntak av kalsiumrik brennesle ernærer nervene, styrker bein, forebygger osteoporose og er godt for hjertet. Brennesle hjelper til å holde blodsukkernivået stabilt og øker energien.


No comments:

Post a Comment